Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Reserveringsduur

Tafels zijn twee uur beschikbaar, daarna worden ze opnieuw geboekt. Neem contact met ons op als u langer dan twee uur aan tafel wilt blijven zitten. Voor tafels die om 13:30 of later of om 20:00 uur of later zijn gereserveerd, wordt uw tafel niet opnieuw geboekt en hoeft u de tafel indien nodig niet voor een langere periode aan te vragen.

We vragen u vriendelijk om op het moment van uw reservering klaar te staan ​​om te gaan zitten om het best mogelijke serviceniveau aan al onze gasten te garanderen. Als je te laat bent, vragen we je vriendelijk om ons zo snel mogelijk telefonisch op de hoogte te stellen.

Tabeltoewijzing

Vanwege het grote aantal verzoeken kunnen we helaas geen tafels bij het raam of specifieke ruimtes garanderen bij het maken van reserveringen, maar we zullen ons best doen om uw verzoeken. Uw begrip wordt op prijs gesteld.

Als richtlijn geldt: als u ervoor kiest om vroeg te dineren en uw tafel om 20.15 uur of later te verlaten, of een tafel boekt vanaf 20.30 uur, geldt een hogere kans dat we u een tafel bij het raam/een specifiek gedeelte van het restaurant kunnen aanbieden. We kunnen deze beschikbaarheid echter niet altijd garanderen vanwege andere boekingen en tafelconfiguraties.