Over ons

Over ons

Welkom bij Pind Punjabi Restaurant Amsterdam. We bieden een authentieke smaak van Indiaas eten, bereid met traditionele recepten en onze geheime kruiden. Chef-kok Jeet Singh heeft meer dan 25 jaar culinaire ervaring in verschillende keukens en wordt ondersteund door een team van 3 andere chef-koks om een ​​Indiase restaurantervaring te bieden die authentieke smaken viert, gemaakt met de beste ingrediënten en exclusief geïmporteerde kruiden uit India.
Met een strak interieur, een centrale locatie in de Pijp die zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het restaurant. Pind Punjabi Restaurant biedt een gastronomische ervaring en een breed scala aan traditionele Indiase gerechten, waaronder vegetarische, niet-vegetarische en veganistische gerechten.

Het restaurant biedt plaats aan 60+ gasten binnen en heeft een terras met 20 zitplaatsen buiten als u in de zomer van uw maaltijd wilt genieten. Bovendien beschikt het restaurant over een elegante moderne bar waar diverse alcoholische, non-alcoholische en cocktaildranken worden geserveerd.
Restaurant Pind Punjabi bevindt zich vlakbij Station Rai, niet ver van Amsterdam centraal station. U kunt hier gemakkelijk komen door tram 4 te nemen en uit te stappen bij halte Amstelkade. Het restaurant ligt op amper 1 minuut lopen van de tramhalte. Komt u met de auto, dan is er vaak parkeergelegenheid aan de voorzijde van het restaurant.
Restaurant Pind Punjabi biedt speciale arrangementen en deals voor bedrijfsfeesten of diners, andere in-house feesten en cateringdiensten voor onze klanten op basis van hun wensen en budget.
We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen.